De tuin die bloeit en groeit

In ieder seizoen een mooie tuin

Bloeiende knoppen in de lente, een groen gazon in de zomer, gekleurde bladeren in de herfst en een ijselijk paradijs in de winter. Ieder seizoen betovert uw tuin op zijn eigen manier. Leg het onderhoud van uw tuin in de groene vingers en gouden handen van een hovenier.

Laat uw tuin onderhouden door een hovenier

Snoeien, maaien, bemesten en bijplanten. Het onderhouden van uw vijver en het onkruidvrij houden van uw bestrating. Een tuin heeft zorg nodig, want een tuin leeft.

Toptuin

Houd uw tuin in optimale conditie met de beste verzorging. Wanneer u het hele jaar een mooie tuin wilt, is het belangrijk om uw tuin te onderhouden. Mocht u last hebben van een ziekte in een boom of plant, dan kunnen wij ook helpen.

Alles in huis

Wij luisteren naar u en naar uw tuin. Wij hebben de kennis en kunde in huis om uw tuin te onderhouden en te verfraaien. Hoe vaak heeft uw tuin zorg nodig? De onderhoudsfrequentie is afhankelijk van het natuurlijke evenwicht in uw tuin.

Periodiek

Alleen de lusten, zonder om te kijken naar het onderhoud van uw tuin? Dat is geen enkel probleem. In overleg met u stellen we een passend onderhoudscontract samen. Voor incidenteel onderhoud, zoals een omgevallen boom na een storm, komen we uiteraard altijd bij u langs.

Onderhoud mijn tuin
Vragen?

Wilt u meer weten over het laten onderhouden van tuinen in regio Ede?
Bel 0318 - 62 48 22  of vul ons contactformulier in.

Contactformulier Contactformulier